's Werelds eerste gepersonaliseerde tv-geluid.

Met Loewe en Mimi Defined™.
U hoeft niet alles te horen, maar het is leuk dat het kan.
Gepersonaliseerd premiumgeluid op alle Loewe-tv's*.
Een fantastische innovatie – voor een perfecte televisie-ervaring op maat.

Gemakkelijk te installeren.

Dankzij meer dan 1 miljoen luistertests via de Mimi Defined™-app kunt u nu heel snel een eenvoudig het juiste geluidsprofiel voor uw Loewe-tv kiezen en ten volle genieten van de ultieme geluidservaring.
 
Ga eerst en vooral na of uw toestel compatibel is met Mimi Defined. Geef daarvoor uw persoonlijke gegevens en uw artikel- en serienummer door. Vul daarna uw persoonlijke vouchercode in. Aan de hand van uw serie- en artikelnummer genereert Loewe een unieke activatiecode voor Mimi Defined, die u rechtstreeks op uw Loewe-tv kunt invoeren.

Duidelijker zien en horen. Met Loewe.

Dankzij de geïntegreerde soundbars aan de voorzijde met een vermogen van maximaal 120 watt (Loewe bild 3 en hoger) kunt u ook thuis van een indrukwekkende sound genieten. Toch is de geluidservaring voor iedereen uniek. Met behulp van de intelligente technologie van Mimi Defined™ krijgt u namelijk het ideale geluid afgestemd op uw behoeften te horen. Het resultaat? Diverse klanken worden harmonieus tot leven gebracht. Elk detail van een geluidsopname wordt hoorbaar en spraak beter verstaanbaar, terwijl het geluid zelf duidelijker en warmer weerklinkt. Toch kunt u de volumeknop gerust lager draaien.

Unieke sound.

De typische soundbar van Loewe omvat tot wel zes luidsprekers en een basreflexsysteem. Daardoor wordt de nieuwe Mimi Defined™-functie en dus uw individuele televisie-ervaring nog preciezer en indrukwekkender.
De intelligente technologie van Mimi Defined™ analyseert het audiomateriaal in realtime en stemt het af op uw individuele geluidsbehoeften. Dankzij uw luisterprofiel kunt u elk detail steeds opnieuw horen en ervaren. Zelfs bij een lager volume blijft het geluid duidelijk en mooi in balans.

* Vanaf Chassis SL4xxx.