Beauty Objectified.

Loewe klang 9.
Design: Bodo Sperlein.

Verrassend anders.

Een stuk met karakter. Geavanceerde technologie in een glamourjasje, en tegelijkertijd zeer minimalistisch en terughoudend. Resonantiearme behuizing uit massief hoogwaardig roestvrij staal, past bij de tv, Loewe bild 9, verkrijgbaar in grafietgrijs of Amber Gold. Akoestisch geperfectioneerd en zonder zichtbare schroeven met naadloos geweven en speciaal voor Loewe ontworpen akoestische afdekklep, wat de luidsprekers een bijzonder huiselijke, warme toets geeft.

Krachtige sound.

Het concept van een 3-weg-actief-luidspreker en vier digitale eindtrappen met een versterking van 310 watt zorgen voor een indrukwekkende luisterervaring. Loewe klang 9 luidsprekers combineren de technologie van een staande luidspreker met een volwaardige subwoofer in één apparaat. Alfred Hassaoui, audio-ontwikkelaar bij Loewe, die meer dan acht instrumenten bespeelt gaande van sopraansaxofoon over piano tot tenorhoorn, perfectioneerde het timbre: bassen die in de buik voelbaar zijn, een krachtig middengebied en de fijnste nuances in de hoge tonen. Resultaat: een krachtige, schitterend authentieke, facetrijke sound.

Combineert design en technologie.

Bodo Sperlein, de Londense Creative Director van Loewe, gaf Loewe bild 9 en klang 9 in hun maximale minimalisme en elegantie een fascinerend uniek karakter. Het design is geraffineerd en uiterst individueel. De achterkant uit massief aluminium dient als perfect ingebouwd koelelement dat bijdraagt aan een gelijkblijvende, stabiele totale performance van de luidsprekers. De veredelde oppervlakken in mat Amber Gold of elegant grafietgrijs zien er warm en huiselijk uit.

Intelligente wireless-technologie.

Een kabelloze systeemverbinding is mogelijk met alle tv’s van Loewe die zijn uitgerust met Digital Audiolink. klang 9 wordt herkend en met slechts één druk op de knop automatisch verbonden. Technisch gezien zijn de luidsprekers perfect compatibel met Loewe bild 9, die kan worden ingezet als centrale luidspreker. Voor geluidsoptimalisatie en meer flexibiliteit bij de opstelling in de ruimte kunnen de luidsprekers op verschillende omstandigheden worden ingesteld: tegen de muur, in de hoek of vrijstaand – het geluid is altijd perfect afgestemd.

Loewe klang 9
Principe
actief, 3-wegs gesloten, D‘Appolito-configuratie
Power
310 Watt Muziekvermogen (Sinus)
Uitrusting
1 x 6" lage toonluidspreker 2 x 6" lage toonluidspreker (passief) 2 x 3" midden toonluidspreker 1 x 1" hoge toonluidspreker
Eindversterkers
4 digitale eindtrappen (Class D)
Frequentiebereik
35 Hz -22 kHz (-3dB)
Dimensions
B 25,1 / H 71,2 / DP 24,2 / VP 26,0

Loewe bild 9

klang 9 luidsprekers in Amber Gold of grafietgrijs zijn esthetisch en auditief perfect afgestemd op Loewe bild 9 televisies voor een huiselijk effect.
we use cookies to improve our site and your shopping experience. by continuing to browse our site you accept Cookie Policy