Loewe bild 9 oled

Beauty. Objectified.

Design: Bodo Sperlein.

Fascinerend. Anders.

De heldere lijnen en de warme, matte goudkleur zijn geïnspireerd op de stijl van Bauhaus en de art deco. Ze contrasteren perfect met het futuristische display, dat met zijn 7 mm dunner is dan de meeste smartphones en zelfs lijkt te zweven. Een hoogwaardige stoffen afdekklep verbergt de aansluitingen en kabels aan de achterzijde en desgewenst ook optionele accessoires.

OLED: een nieuwe dimensie aan tv-kijken.

OLED-technologie zorgt voor een ongeziene beeldkwaliteit met lichtgevende, organische pixels. Anders dan bij lcd’s vereisen ze geen achtergrondverlichting. Als ze uit zijn, zijn ze zwart. En dat bij een reactietijd van minder dan één microseconde: supersnel van het felste licht naar de donkerste nacht. Snelle bewegingen zorgen voor een ongekende levendigheid. Dankzij Dolby Vision levert de bild 9 schitterende beelden met een hoog contrast (HDR), ongekende diepte en verbazingwekkend kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Zelfs de fijnste nuances worden levensecht weergegeven. OLED - Beelden die bewegen, meeslepend en fascinerend anders.

 

Design: Bodo Sperlein.

Met Duitse diepgang en Britse lichtheid combineerde de Londense  verfijning met minimalisme, ambachtelijkheid met geavanceerde technologie en weelderigheid met understatement. Geïnspireerd op de golden twenties en de art deco creëerde hij met de bild 9 een tv die zo’n aanwezigheid en fascinerende lichtheid uitstraalt dat hij wel een kunstwerk lijkt.

Overtuig uzelf van de voordelen van de nieuwste Loewe OLED-displays.

De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.

Volumineus geluid.

Bij het inschakelen van de Loewe bild 9 gaat het scherm automatisch naar boven en komt de krachtige soundbar vrij. Zes luidsprekers en vier extra passieve basmembranen leveren een warm, volumineus geluid, met dank aan het krachtige muziekvermogen van 120 watt.
De stalen behuizing is met de hand gesmeed,
geslepen en gepolijst.

Eenvoudig. Intuïtief.

De heldere en overzichtelijke bediening is erg gebruiksvriendelijk. Op het startscherm kunt u tv-kanalen, opnames, apps of externe bronnen opslaan. Met Tidal hebt u toegang tot meer dan 40 miljoen muzieknummers. Films en series vindt u in onlinevideotheken zoals Amazon Video. Zappen, een opname starten, in een handomdraai via de programmagids uw lievelingsfilm uitkiezen of snel de informatie over een programma lezen: met de nieuwe Loewe app voor smartphone en tablet wordt alles nog eenvoudiger.

Variabele opstelmogelijkheden.

Loewe bild 9.55
Beelddiagonaal
55"/ 139cm
Display
OLED / Dolby Vision / HDR 10 / HLG
Schermresolutie
Ultra HD
ontvangst
DVB-T2/C/S2, analog, 2x CI
aansluitingen
4x HDMI, 3x USB,  WLAN, LAN
Sound
120 Watt
Loewe bild 9.65
Beelddiagonaal
65"/ 164cm
Display
OLED  / Dolby Vision / HDR 10 / HLG
Schermresolutie
Ultra HD
ontvangst
DVB-T2/C/S2, analog, 2x CI
aansluitingen
4x HDMI, 3x USB,  WLAN, LAN
Sound
120 Watt
Een mooie aanvulling.
De Loewe klang 9 luidsprekers combineren de technologie van een staande luidspreker met een volwaardige subwoofer. Binnen hetzelfde systeem communiceren de luidsprekers draadloos met de Loewe bild 9. Dankzij een ingebouwde 5.1 audio-meerkanaalsdecoder hebt u geen aparte AV-ontvanger nodig.

Loewe bild 9.
Beauty Objectified.

we use cookies to improve our site and your shopping experience. by continuing to browse our site you accept Cookie Policy