Design: Bodo Sperlein

Loewe bild 5

Sensueel. Individueel.

Verrassend. Aanpasbaar.

De Loewe bild 5 OLED is modulair, creatief en leuk. Een selectie van individueel configureerbare elementen in verschillende kleuren en materialen stelt u in staat om te wisselen en te combineren om uw eigen droom televisie te maken. Van een op de muur gemonteerde monitor-versie naar een tafelstand versie of vrijstaand op een echte eiken vloerstandaard, verkrijgbaar in warm en natuurlijk Oak Silver of geavanceerd Oak Black, beide met een 80 watt soundbar. Of kies een decoratief eiken frame om harmonisch te combineren met de ultra platte monitor, optioneel aangevuld met de Loewe systeemluidsprekers.
Bodo Sperlein, Director Bodo Sperlein Ltd.
"We zijn een van de eerste televisieproducenten die weer natuurlijke materialen gebruiken, zoals eik."

Welcome. Home.

Heerlijk warm geluid.

 

OLED. Spectaculair. Anders.

Het nieuwste OLED-scherm is ultra-plat. Dunner dan de meeste smartphones slechts 4,9 mm, lijkt het bijna gewichtloos. De televisie heeft een lichte en delicate look ondanks indrukwekkende 55 "en 65" schermdiagonalen. OLED-technologie genereert kristalheldere beelden met behulp van zelfverlichtingspixels genaamd organic light-emitting diodes. In tegenstelling tot LCD's hebben ze geen verlichting nodig. Elke pixel produceert licht. Als de pixels uitgeschakeld zijn, is het resultaat een intense en volledige blackness. Met een responstijd van minder dan een microseconde. Kleuren maken zien er nog briljanter uit. Snelle bewegingen zijn adembenemend authentiek. OLED - compromisloze, perfecte beeldkwaliteit. Fascinerend anders!
 

De fijnste nuances

Het 80 watt stereo geluidssysteem met een gesloten basreflex box zorgt voor warme lage frequenties en authentiek geluid. Kies individuele componenten om uw persoonlijke configuratie te maken, bijvoorbeeld de optionele bild 5 klang soundbar. Om dat concertzaal gevoel in je eigen woonkamer te ervaren, combineer je de bild 5 OLED met klang 5 luidsprekers en de Loewe klang 5 subwoofer. Met draadloze technologie kunnen de luidsprekers en subwoofer communiceren met de televisie zonder kabels. De geïntegreerde 5.1 audio multi-channel decoder vermijdt de noodzaak om een extra AV-ontvanger te kopen. U kunt het genuanceerde geluid draadloos via de Bluetooth-koptelefoon gebruiken of Bluetooth gebruiken om muziek van uw smartphone direct naar de televisie te streamen.

Overtuig uzelf van de voordelen van de nieuwste Loewe OLED-displays.

De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.

  36
  /bild/bild-5-oled/spinner
  .png

  Kenmerken

  Geïntegreerde harde schijf (DR +) met 1.000 GB opslagruimte. Bekijk een voetbalwedstrijd terwijl u tegelijkertijd een crime thriller en een film opneemt. Pauzeer programma's en ga later kijken. Of stream uw film van de tv in de woonkamer naar de slaapkamer en bekijk het einde in comfort.

  Verander kanalen of start met opname, kies films snel met behulp van de programmagids en bekijk snel de achtergrondinformatie: ook beschikbaar om te downloaden naar uw smartphone of tablet, de Loewe app maakt het leven nog makkelijker.

  Loewe bild 5.55 oled
  Beelddiagonaal
  55" / 140cm
  Resolutie
  3840 x 2160 Pixel
  Display
  OLED (WRGB Pixel)
  Ontvangst
  HDR-Bild | 750 cd/m² | Image+ Active
  Aansluitingen
  4 x HDMI | WLAN | LAN | Bluetooth
  Sound
  2 x 40 W
  Loewe bild 5.65 oled
  Beelddiagonaal
  65" / 164cm
  Resolutie
  3840 x 2160 Pixel
  Display
  OLED (WRGB Pixel)
  Ontvangst
  HDR-Bild | 800 cd/m² | Image+ Active
  Aansluitingen
  4 x HDMI | WLAN | LAN | Bluetooth
  Sound
  2x 40 W Music Power

  Loewe bild &  klang

  Perfect gebalanceerd.
  we use cookies to improve our site and your shopping experience. by continuing to browse our site you accept Cookie Policy