Loewe bild 4

Aanzetten. Wegdromen.  

Onze all-in-one OLED TV. 

Installeren, aanzetten
en jezelf laten onderdompelen
in de actie.

OLED is een fascinerend andere ervaring die TV kijken in een hele nieuwe dimensie brengt, met knallende, levendige kleuren, verbazend scherpe beelden, een ongelooflijk kleurenspectrum en kristalheldere details. Wil u graag een voetbalwedstrijd bekijken alsof u aan de zijlijn staat? Of een spannende detective in volledige duisternis bekijken en nog steeds elk detail kunnen  onderscheiden? OLED neemt u mee naar het midden van de actie! Loewe bild 4 is state-of-the-art technologie die makkelijk te installeren is en een plezier om te bedienen. De perfecte combinatie van een ultradun 4.9 millimeter scherm met een 80 watt soundbar en tafelvoet.

Loewe bild 4 oled.
What else?

OLED-technologie genereert kristalheldere beelden door lichtgevende, organische pixels. Anders dan bij LCD schermen, is er geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel produceert licht. Als de pixels uitgeschakeld zijn, is het resultaat een intense en complete duisternis. En dat met een reactietijd van minder dan een microseconde. De absolute duisternis maakt kleuren meer levendig en helder dan ooit - zelfs de fijnste nuances in nachtscènes worden duidelijk. OLED biedt perfect heldere beeldkwaliteit, met rijke contrasten vanuit elke kijkhoek. Dankzij Dolby Vision™, levert de bild 4 beelden met een hoog contrast (HDR), een authentieke kleurenspectrum en een nieuwe diepteniveau.

4,9 mm scherm.
80 watt luidspreker.

Het krachtige 2 x 40 watt stereo geluidsysteem met gesloten bas-reflex-box zorgt voor warme lage tonen en een prachtig volumineus, resonerend geluid. Voor een concertzaal-gevoel met een 3.1 geluidsconcept, sluit u de bild 4 aan op de klang 1 subwoofer en klang 1 luidsprekers. Sluit zelfs een tweede klang 1 subwoofer aan om een 5.2 geluidsysteem te bekomen, dankzij de geïntegreerde audio multi-channel decoder.

Overtuig uzelf van de voordelen van de nieuwste Loewe OLED-displays.

De OLED-technologie (Organic Light-Emitting Diode) maakt het mogelijk om perfecte zwartwaarden te bereiken en extreem dunne tv’s te produceren die bovendien nog energie-efficiënter en dus milieuvriendelijker zijn.

55"
Loewe bild 4.55 oled
Beelddiagonaal
55" / 139 cm
Resolutie
3840 x 2160 Pixel
Display
OLED (WRGB Pixel)
Ontvangst
DVB-T2 / -C / -S2 7 Dual Channel
Aansluitingen
4 x HDMI | 3x USB I WLAN | LAN | Bluetooth
Sound
2 x 40 watt
we use cookies to improve our site and your shopping experience. by continuing to browse our site you accept Cookie Policy